luni, noiembrie 17

fum si cafea chioara

Ploua.Toata lumea e in metrou si priveste picaturile de ploaie de pe geam.Cerul e intunecat.Sally e trista.Plange si se simta mai singura ca niciodata.A fost mintita.Se simte ca o proasta,avand in vedere ca l-a crezut pentru a doua oara.Sperante...Cate sperante pot intra in sufletul unei fete?Are idee vreun baiat cat rau cauzeaza prin minciuna?Ipocrizia lui poate schimba radical o fata.
Sally se simte ciudat.Ea e ciudata oricum,dar de data asta e diferit.Isi bea cafeaua obisnuita la cafeaneaua din oras.Inca isi pune intrebari.De ce?De ce a crezut inca o data in el?Sally si-a pierdut zambetul molipsitor pe care toata lumea il vroia.E suparata.Cafeaua numai are gustul de odinioara.Cartea numai are acelasi haz pe care il avea atunci cand o citea de nenumarate ori.
Vede doi copii pe strada.Si-ar dori sa fie din nou copil.Sa simta inocenta vremurilor de atunci.Si-ar dori sa nu simta atata ura.Vrea sa vorbeasca cu cineva,dar nu gaseste persoana potrivita.Vrea sa fuga,departe...unde nimeni nu ar gasi-o.Vrea sa se refugieze intr-un loc de-al ei,unic.Ar vrea pentru o clipa sa nu-i pese de nimeni si sa evadeze.Dar nu poate...Realitatea o prinde de picioare si o aduce pe pamant.O scoate de printre nori,de printre visare.
Daca l-ar vedea nu i-ar reprosa nimic.Se simte vinovata.Se bucura in liniste pentru el.Il vrea fericit asa cum ea nu avea niciodata sa-l faca.Nu vrea sa-i mai auda numele.Vrea sa simta ura pentru el,vrea sa nu mai vorbeasca nimeni de el.Vrea sa-l uite.Nu poate.E dependenta de el precum un drog cauzeaza dependenta.
Inca ii simte parfumul.Inca simte caldura din bratele lui si inca tanjeste dupa el.Ar vrea sa strige dupa el in gura mare,dar stie ca nu poate.Stie ca totul s-a schimbat.
Vrea sa lase deoparte aceea Sally.Vrea sa se schimbe,intr-o noua Sally,care sa nu se mai lase atat de usor mintita.Lacrimile i-au inundat intreaga fata.Ochii verzi stralucesc mai rau ca nicioadata.
Lasa insa deoparte gandurile,cartea si cafeaua cu lapte pe care o savura si isi aprinde o tigara.Se simte bine cand fumeaza.
Se aseaza pe iarba,privind soarele si savurand tigara.Stie ca totul s-a terminat intre ei. :)

Niciun comentariu:

Cartoon Network Pictures, Images and Photos